ЗА АБКАНТ.BG

Компанията стартира своята дейност през 2013 година, като вносител на ръчни машини за огъване на ламарина.
От 2016 година, започнахме да сглобяваме предлаганите от нас машини на място в България, както и да произвеждаме допълнителни аксесоари и приспособления за тях.
Това ни помогна да разширим нашият асортимент, както и ни даде възможността да поемем гаранционното и извънгаранционно обслужване на предлаганите от нас машини.

Предлагаме нови ръчни машини за огъване на метален листов материал с работна дължина на обработвания лист от 1160 мм до 4160 мм и дебелина  до 1.50 мм. В склада ни в град София поддържаме в наличност машини с работна дължина до 4160 мм. За размери над тази дължина изпълняваме поръчки в рамките на тридесет календарни дни. Всички машини могат да бъдат окомплектовани с ролкова ножица за рязане на ламарина до 0.8 мм.

Разполагаме също така с мобилни модели (модели оборудвани с колела), които са много удобни за работа директно на обекта. Те се използват най-често при изработката на металните елементи при обшивката на покриви. При изграждането на конструкции с термопанели са подходящи за всички завършващи профили на сградата. Наличието на мобилен абкант, дава възможност за изработването на нестандартни детайли директно на работната площадка, което спестява много време и транспортни разходи.

В стремежа си да сме максимално полезни на своите клиенти и партньори, ние не спираме да разширяваме нашият асортимент от машини, инструменти и услуги.

Благодарим Ви за доверието!

За нас е чест да работим за Вас!